Nu toate oglinzile pot fi trimise în România din cauzalimitărilor curierului.

Contact

Informatii de contact

Abordare

Niałek Wielki 106, 64-200 Wolsztyn, Polonia

Telefon

+48 538 012 767

Adresa de e-mail

service@alasta.ro

Zile / Ore de lucru

Luni - Vineri / 7 - 15 PM

Trimite-ne un mesaj  Frequently Asked Questions

  Când voi obține produsul?

  Termenul de livrare este descris pe pagina produsului specific pe care l-ați achiziționat. Datorită faptului că suntem producători – unele produse necesită mai multă muncă, prin urmare, timpul lor de livrare este mai lung. Contactați-ne cu numărul comenzii și vă vom spune în ce etapă este produsul dvs.

  Dacă oglinda este de ex. 130×100, poate fi agățat vertical?

  Puteți, dar trebuie să adăugați aceste informații în comentariul comenzii.

  Dacă comutatorul nu este achiziționat, cum se aprinde iluminatul?

  Un cablu este îndepărtat de oglindă și trebuie conectat la propriul său comutator, de ex. comutator de perete.

  Există un kit de montare inclus cu oglinda LED?

  Setul de montare vine complet cu oglinda și include: 2 prize de perete, umerașe deja lipite de oglindă și instrucțiuni pentru montarea și funcționarea accesoriilor.

  Care este diferența dintre un comutator tactil și un comutator senzor?

  Comutatorul tactil este un inel sablat care trebuie atins pentru a activa oglinda. Comutatorul senzorului este utilizat pentru a aprinde lumina glisând, de exemplu, cu o mână. Comutatorul senzorului frontal este montat pe partea din față a oglinzii la marginea de jos, în timp ce comutatorul senzorului în jos este instalat sub marginea din dreapta, jos și are nevoie de aproximativ 20 cm de spațiu liber pentru a funcționa corect.

  De ce este atât de lung timpul de livrare?

  Suntem un producător polonez direct care distribuie oglinzi în toată Europa. Fiecare produs este configurat pentru a satisface cerințele individuale ale clienților, întregul proces de creare a produsului dvs. are loc cu noi.

  Care este distanța umerașelor?

  Distanța umerașelor depinde de dimensiunea oglinzii, de forma acesteia și de modelul selectat. Vă recomandăm să faceți găuri în perete după ce ați primit oglinda.

  Oglinda LED poate fi lipită pe bandă / silicon?

  Oglinda iluminată cu LED este proiectată pentru a fi agățată de umerașe și cârlige. Un kit de montare este inclus în livrare. Nu se recomandă instalarea oglinzii cu iluminare din spate cu LED, oglinda nu trebuie montată cu adeziv.

  Care este dimensiunea oglinzii cosmetice?

  Diametrul oglinzii cosmetice este de 12,5cm, iar oglinzile cu LED-uri sunt de 17cm

  Care sunt tipurile de iluminare din oglinzi?

  Culoare caldă 2700K, rece 7000K și neutru 4000K

  Cum să porniți stația meteo wifi?

  Stația meteo wifi se conectează prin rețeaua wifi. Vă rugăm să verificați gama routerului dvs. în baie înainte de a cumpăra. Pentru a menține stația pornită, trebuie să adăugați un comutator de lumină (de exemplu, atingere sau senzor) la oglindă, altfel stația se poate opri împreună cu oglinda.

  Cum se setează ceasul LED?

  Ceasul LED poate fi setat folosind butoanele funcției tactile de lângă ceas. Pentru a menține ceasul pornit, trebuie să adăugați un comutator de lumină (de exemplu, atingere sau senzor) la oglindă, altfel ceasul se poate opri împreună cu oglinda.

  Care este dimensiunea suporturilor pentru raft?

  a. 4.2cm, b. 2.5cm, c. 2.7cm