Nu toate oglinzile pot fi trimise în România din cauzalimitărilor curierului.

Despre Noi

Calitate, modernitate și estetică - Alasta, unul dintre principalii producători de oglinzi și produse din sticlă din Europa.

EXPERIENŢĂ

Suntem o companie cu mulți ani de experiență. Cea mai bună dovadă a inovației noastre și a rapidității noastre de dezvoltare sunt abilitățile dobândite și crearea de tendințe proprietare, ceea ce ne-a făcut să fim o poziție de lider printre vânzătorii de pe piața sticlei din întreaga Europă.

Datorită investiției continue în cele mai noi tehnologii și cele mai bune materiale disponibile, avem o flotă modernă de mașini pentru producerea și prelucrarea sticlei. Sistemele dovedite de management al producției ne permit să procesăm comenzile într-un timp foarte scurt. Angajații foarte specializați se asigură că produsele elegante sunt livrate în siguranță celor mai pretențioși clienți ai noștri.

TRANSPARENŢĂ

Suntem caracterizați printr-o comunicare deschisă cu clientul. La cerere, putem fabrica un produs individual de orice dimensiune. Vrem să le prezentăm clienților noștri într-un mod profesional posibilitățile de utilizare a sticlei în arhitectura modernă. Nu numai oameni, ci și companii, pentru care vom primi cu bucurie comenzi cu ridicata ca parte a cooperării B2B (Business to Business).

+48 538 012 767

service@alasta.ro

FOCUS

Produsele noastre emblematice sunt oglinzi LED.

Accesoriile disponibile, cum ar fi ceasurile, stațiile meteo sau difuzoarele Bluetooth, vor face obiectul nostru gadget de la o oglindă obișnuită la un instrument practic, funcțional și dispozitiv ornamental. Pentru a-i personaliza aspectul în orice baie, am pregătit o colecție completă de zeci de modele și culori de iluminare din spate. „Confortul tău, pasiunea noastră.” este principalul slogan al companiei.

0
k+
DE OGLINZI REALIZATE
0
+
DE ANGAJATI
0
DE ȚĂRI
0
%
RECENZII POZITIVE

PRODUCȚIE

Fiecare produs trece prin cel puțin 9 stații de control al calității înainte de a fi ambalat. Datorită acestui fapt, putem fi siguri că produsul va satisface așteptările tuturor.

Ne bazăm pe producția de sticlă ESG. Este sticlă călită, utilizată în zonele în care rezistența este un element cheie. Această durabilitate se aplică factorilor precum compresia și întinderea, șocurile, zgârieturile, undele sonore și alte vibrații, precum și fluctuațiile bruște de temperatură. Ferestrele întărite le fac mai sigure. După trecerea limitei de rezistență, sticla se sfărâmă în mici bucăți fuzzy care sunt foarte greu de rănit.

OFERI

Pe lângă oglinzile clasice și iluminate din spate, producem oglinzi acoperite (Premium), oglinzi Loft (încadrate) și dulapuri din lemn. Ideal pentru camere mici, deoarece acestea măresc optic interiorul mai bine decât alte oglinzi. Utilizarea non-standard a configurațiilor LED creează o experiență vizuală unică și creează o atmosferă incredibilă.

Oferta noastră include și producția de: rafturi din sticlă pentru oglinda băii; mese cu blaturi imprimate, din sticlă pentru sufragerie și panouri de bucătărie întărite, opțional cu grafică tipărită.